rörmokare gbg

Inlägg från Rörmokare Göteborg

Här är ett inlägg från Rörmokare Göteborg, dem har hjälpt oss massvis med att administrera och organisera våra orienteringsevents.

Rörmokare Göteborg har specialiserat sigpå alla typer av vvssuppgifter i badrum och våtrum, allt från utbyte av utrustning till fullständig renovering / konstruktion av kompletta badrum. I de senare fallen kan vi ta upp hela projektledningssatsen så att vi samordnar alla hantverkare som är involverade i en sådan process. Det sparar mycket tid och säkerställer optimal framdrivning utan onödig stansning under vägen. Och vi kan anta att hela leveransen stämmer överens med ett ständigt växande och komplicerat regelverk.

Inte minst kommer vi att se till att kvaliteten på varje del av leveransen är som förväntat och att du inte kommer att få oväntade överraskningar efteråt. Då är det säkert att du har använt ett fast och välrenommerat företag för att göra jobbet och det är också dagen det skulle finnas något oförutsedda. I alla fall behöver du inte oroa dig för det under de närmaste åren.

Vi är ett VVS-företag med flera anställda som erbjuder VVS-tjänster till privat och företag i Göteborgoch omgivningarna.

De tar det mesta av VVS-industrin som nybyggnad, rehabilitering, service och arbete inom sanitära, värme- och sprinklerarbeten.

.
Detta ger dig som kund en garanti för att du har valt en kunnig och solid pipeline entreprenör. Dessutom har Rörmokare Göteborg ett brett samarbete med ledande rådgivare och ingenjörer samt ett mycket bra personalnätverk, vilket återspeglas i deras kompetens och förmåga att genomföra komplicerade VVS uppdrag.

Man kan sällan beräkna akuta problem med täta avlopp eller toaletter. Det bryter inte heller in i rören. Därför är en av våra tjänster en rörledningstjänst. Vi lägger stor vikt vid effektivitet, förutom god service och överlägsen kvalitet i vårt arbete.

Vår filosofi är att behandla varje projekt som om det var vårt eget hem. Du är välkommen att läsa några av våra referenser här:

24-timmars rörjour

Rörproblem är svåra att förutsäga, måste vi försöka vara tillgängliga när ett problem uppstår. Vi är tillgängliga varje dag varje timme. Du kommer att komma i kontakt med en skicklig anställd som har lång erfarenhet av de problem som en rörmokare kommer att behärska.

Vill du ha mer information om vår VVS-tjänst, eller kanske du vill diskutera ditt problem med oss? Du är välkommen att kontakta 031-308 85 77 eller att besöka vårat kontor på Kålgårdsgatan 4D, 414 69 Göteborg. Du kan även besöka våran hemsida på www.göteborgsrörmokare.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *